Program Facturare

 

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

 

 

 

NOUTATI LIGHTING

 

  

NOUTATI DECORATIUNI

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


CUM CUMPĂR
CUM CUMPAR

Termenii si conditiile comerciale LAROUZ CONCEPT

LAROUZ CONCEPT avand un portofoliu cu foarte multe produse ofera clientilor sai urmatoarele variante de comanda:

1. COMANDA PE E-MAIL

Puteti oricand sa comandati trimitand e-mail/comanda la adresa:

comenzi@larouzconcept.ro sau office@larouzconcept.ro,

pentru exactitatea informatiilor si mai ales pentru livrare.

E-mailul DVS. trebuie sa contina datele Dvs de identificare- respectiv datele de facturare si de livrare, NEAPARAT un numar de telefon de contact (necesar pentru pentru livrare), tipul produselor comandate, codurile produselor si cantitatea dorita. Comanda Dvs va fi confirmata obligatoriu pe mail (sau la telefon) ca a fost inregistrata si veti primi detaliile necesare comenzii si livrarii- respectiv factura proforma aferenta comenzii Dvs.

2. COMANDA ONLINE direct in shop

In primul rand trebuie sa va logati ca sa puteti comanda, sa va creati un Cont de Utilizator=USER completand cu date corecte,viabile campurile din meniul User - mai ales cele de livrare.

Alegeti produsul dorit, selectati caracteristicile fiecarui produs gen marime, culoare, finisaj... selectati cantitatea dorita dupa care treceti la urmatorul pas unde selectati transportul- afisat in pagina jos in stanga-Transport- Fix.

Selectarea modului de transport va conduce automat la selectarea modalitatii de plata.

Conform politicii companiei noastre exista 3 modalitati de plata din care puteti selecta:

1) PLATA AVANS 40% DIN COMANDA - achitati 40% din comanda Dvs in contul nostru de clienti- afisat atat in pagina de contact cat si in proforma pe care sistemul o emite pentru comanda Dvs si o veti primi pe e-mail. Diferenta de plata de 60 % din comanda se va achita la livrarea produselor cu Urgent Curier- RAMBURS in cont colector


2) PLATA INTEGRALA - achitati integral comanda Dvs -avans 100% in contul nostru de clienti- afisat atat in pagina de contact cat si in proforma pe care sistemul o emite pentru comanda Dvs si o veti primi pe e-mail. Aceasta modalitate de plata va confera bonusuri, cadouri sau discounturi.


3) PLATA CU CARD - achitati comanda cu card completand datele din formularul pentru card.

Optand pentru aceasta modalitate de plata obligatoriu veti primi confirmarea comenzii si proforma aferenta cat si bonusuri, cadouri sau discounturi. Pentru moment nu este activa aceasta optiune.

INFORMATII UTILE

Pentru a accesa categoria dorita, folositi meniul de navigare din stanga a ecranului si sub el sunt toate categoriile si subcategoriile de produse.

Modulul “CAUTA” va ajuta sa gasiti rapid produsele care va intereseaza in functie de cuvintele cheie utilizate la acest modul- dupa culoare, dupa marime gen " Lustre 2 brate", dupa forma, dupa culoare finisaj...

Filtrele corespunzatoare fiecarei categorii va ajuta sa gasiti produsul in functie de specificatiile sau caracteristicile de care aveti nevoie.

Astfel puteti vizualiza doar produsele care corespund cerintelor dumneavoastra.

Pentru o noua cautare, trebuie sa introduceti un alt cuvant cheie sau cuvinte cheie la acest modul de cautare.

De exemplu daca tastati "Auriu" se vor afisa toate produsele aurii din shop.

Un alt suport, ajutor il aveti pe pagina fiecarui produs vizualizat – unde se gasesc categorii de Produse Similare sau Familie afisate sub pozele produsului respectiv, care pot fi accesate direct si comandate.

De asemeni in menul din stanga exista clasificari care va pot ajuta si mai mult sa alegeti produsele care se muleaza perfect in spatiul Dvs.- veti gasi Tipologii de produse gen "lustre flemish" sau stilul "Shabby Chic" sau produse pentru baie- categorii care suntem convinsi va vor ajuta foarte mult in deciziile Dvs.

In plus o parte din produse sunt specificate cu Emblema- CULORI- ceea ce presupune ca acel produs are familie de culori pe care le puteti vizualiza accesand produsul- o informare foarte utila atunci cand va place un model si va doriti o anumita culoare pentru produs.

Ca sa previzualizati o posibila comanda, puteti adauga produsele dorite in Cos si apoi sa le vizualizati selectand transport si modalitate de plata. Puteti schimba cantitatatea si sa selectati recalculare pentru a vizualiza total comanda. Pentru aceasta nu trebuie sa fiti autentificat. Tot de aici puteti sa “Vizualizati” sau sa “Goliti Cosul” de cumparaturi.

Realizarea efectiva a comenzii parcurge urmatorii pasi pentru “User”:

Pasul 1: -se selecteaza produsul care se  adauga in cosul de cumparaturi;

Pasul 2: -se selecteaza culoarea

Pasul 3: -se selecteaza marimea=daca produsul are mai multe marimi


Pasul 4: -se selecteaza tipul de finisaj din produsul are culori diverse pentru finisaj

Pasul 5: -se selecteaza cantitatea din produsul comandat

Pasul 6: -se selecteaza optiunea “CUMPARA”

In partea dreapta la COSUL DE CUMPARATURI se afiseaza produsul comandat , cantitatea si pretul

Pasul 7:Se selecteaza tipul de transport -COST FIX

Pasul 8:Se selecteaza modalitatea de plata din cele 3 optiuni fisate.


Un produs poate avea mai multe variante de dimensiuni sau de culori, care pot fi alese de la zona “Selecteaza culoare sau marime”, aflate deasupra butonului “Adauga in cos”.

Cantitatea se selecteaza- tastand numarul dorit ce reprezinta cantitatea dorita de produs.

Daca produsul are mai multe marimi la selectie se va afisa si pretul fiecarei marimi selectate pe plus sau minus in functie de pretul fiecarei marimi/culori/finisaj.

In Cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate de dumneavostra. Si aici aveti posibilitatea de a modifica modelul si cantitatea dorita. Pentru a modifica modelul si / sau cantitatea, faceti click pe butonul “Recalculeaza“. Daca doriti sa cumparati si alte produse, reveniti in magazin apasand pe butonul “Continua cumparaturile“ afisat jos in stanga sub cos.

Cele doua modalitati de plata - Plata Avans 40% si Plata integrala plata se pot face prin

Plata OP, Transfer Bancar, Depunere cash (numerar) in contul companiei sau prin E-banking.

Daca optati pentru Plata avans 60% – platiti echivalentul a 60% din proforma si trimiteti notificare pe e-mail ca ati optat pentru 60% avans pentru a primi bonificatiile aferente acestei plati si trebuie sa confirmati plata.

FINALIZARE COMANDA

Dupa ce verificati corectitudinea datelor din Cosul de cumparaturi si Detalii livrare comanda, ati optat pentru modalitatea de plata obligatoriu ca sa finalizati comanda trebuie sa bifati casuta  "COMANDA" care va conduce la finalizare comanda si la emiterea facturii proforme pe care o veti primi pe e-mail.

Daca inca doriti sa modificati produsele, cantitatile sau modalitatea de plata, o puteti face direct in aceasta pagina a Cosului de cumparaturi. Daca doriti sa modificati informatiile de contact, datele de facturare sau adresa de livrare, o puteti face direct in aceasta pagina. Dupa aceea, apasati pe butonul “Comanda“ din partea dreapta jos a paginii de comanda pentru finalizare.

In scurt timp veti primi mesaj pentru validarea comenzii si de notificare a detaliilor si termenului de livrare.

Proforma emisa si primita de Dvs pe e-mail contine toate datele comenzii Dvs conform configuratiei si optiunilor Dvs.

Confirmati plata avans pentru integra comanda in transporturile noastre si a devansa data livrarii sau pentru a va confirma o noua data de livrare in functie de data platii avansului.

Data platii poate schimba data de livrare a produselor o poate devansa sau intarzia livrarea facandu-se in urmatorul transport daca avansul se plateste mai tarziu.

Termene de livrare standard -2-4 saptamani daca produsele nu sunt pe stoc sau necesita productie la furnizor, avand transporturi regulate, si intre 1-3 zile pentru produsele de pe stoc in functie de ziua saptamanii in care sa efectuat comanda si dupa confirmarea platii avansului in contul nostru.

Fiecare avans achitat pentru comanda este confirmat catre client - pentru ca exista cazuri in care clientul care comanda si platitorul sunt persoane diferite si pentru a se emite corect facturile aferente comenzii.

Multumim pentru plasarea comenzilor!


Echipa LAROUZ CONCEPT va multumeste si ca ureaza cumparaturi placute!

Yjc4M