Program Facturare

 

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

 

 

 

NOUTATI LIGHTING

 

  

NOUTATI DECORATIUNI

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TERMENI SI CONDITII

TERMENI si CONDITII LAROUZ CONCEPT:

1. DISPOZITII GENERALE

Pentru evitarea neintelegerilor de orice natura referitoare la utilizarea site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie informatiile cu privire la termenii si conditiile de folosire.
Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul online www.larouzconcept. ro si www.larouzconcept.com apartinand S.C. LAROUZ CONCEPT DESIGN S.R.L, cu sediul in Bucuresti, in str Paul Greceanu nr 18, sector 2, înregistrată sub J40/4286/2013 avand CUI-31449191 Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi si cumpararea produselor din site sau trimiterea unei comenzi pe e-mail, implica: Acceptarea de catre Dvs. -de catre client a acestor Termeni si Conditii.

Prezenta conventie privind  "Termeni si conditii" de utilizare www.larouzconcept.ro si de cumpararea si lansarea comenzii in magazin online sau pe mail, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract-conventie valabil incheiat intre SC LAROUZ CONCEPT DESIGN SRL (denumite in continuare "furnizor")- in calitatatea de detinator al www.larouzconcept.ro  www.larouzconcept.com si admisnistrator al magazinului online si orice persoana care viziteaza site-ul sau care lanseaza o comanda (denumit in continuare "utilizator" sau "user" sau "client")

Implica acceptarea de catre Dvs. a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.larouzconcept.com, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din meniul site-ului.Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. Site-ul www.larouzconcept.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Accesul şi utilizarea acestui site, cât şi a conţinutului de aici, vor fi guvernate şi interpretate în acord cu legile române în vigoare, si anume legi aplicabile, inclusiv modificările ulterioare:

 • Legea comerţului electronic - 365/2002
 • Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzacţiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plată electronică şi relaţiile dintre participanţii la aceste tranzacţii
 • Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plată cu acces la distanţă, de tipul aplicaţiilor Internet-banking sau home-banking
 • Legea semnăturii electronice - 429 / 2001
 • Norme tehnice şi metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
 • Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
 • Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
 • Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianţi şi consumatori, nr. 193/2000
 • Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date - 677 / 2001
 • Ordinul nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupaţia de Designer pagini web Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe Dispoziţii privind Prevenirea şi combaterea criminalităţii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)
 • Legea privind prevenirea şi combaterea pornografiei - 196/2003 publicată în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

3. Copyright

S.C. Larouz Concept Design S.R.L.  declara pe propria raspundere faptul ca in intreg continutul de pe site-ul sau www.larouzoncept.ro resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizori etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor.
Intregul continut al site-ului www.larouzconcept.ro si www.larouzconcept.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea LAROUZ CONCEPT  DESIGN si a furnizorilor sai si a apratenerului www.Eshop-rapid.ro este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul LAROUZ CONCEPT DESIGN  si partenerului sau a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

4.Accesul la site


Compania noastra garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei.

Fraudă:Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.larouzconcept.com va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

5.Securitatea Datelor Personale

Inregistrata la A.N.S.P.D.C.P, -LAROUZ CONCEPT DESIGN este operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare 0026225 si are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra- clientul site-ului. Prin completarea formularului necesare efectuarii unei comenzi de pe site-ul www.larouzconcept.ro si www.larouzconcept.com participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC Larouz Concept Design SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
Datele personale ale clientilor vor fi folosite de www.larouzconcept.ro si SC Larouz Concept Design SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda si anume adresele de e-mail vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

SC LAROUZ CONCEPT DESIGN SRL si www.larouzconcept.ro se obliga sa nu faca publice si sa nu vinda bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor in scopuri comerciale, sa nu incurajeaza spam-ul, sa nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, si nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site .Codul Numeric Personal si seria si numarul B.I./C.I. sunt necesare pentru facturare si vor fi folosite doar in scop de facturare

CNP-ul poate fi pentru util la utilizarea cupoanelor de discount pentru clientii care vor sa beneficieze de aceste cupoane.Sunteti obligat(a) sa furnizati datele complete si corecte de facturare, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Larouz Concept Design SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestui drept si eliminarea datelor din baza noastra de date, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa catre compania noastra pe adresa de e-mail: office@larouzconcept.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru rectificare.

SC LAROUZ CONCEPT DESIGN SRL are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor si garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de comanda - si anume ale clientilor sai.

7.Definitii

www.larouzconcept.ro si www.larouzconcept.com, vor fi denumite in continuare Furnizor.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-urilor www.larouzconcept.ro si www.larouzconcept.com, este denumita in continuare Client.

Toti cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularului de comanda mentionat , au calitatea de persoana vizata,de client, in acceptiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre Larouz Concept & Design  sunt:
* - transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea SC Larouz concept SRL fata de persoana dumneavoastra;
* - organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii;
* - comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.
Larouz Concept & Design vor prelucra datele cu caracter personal ale clientilor pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, vor transforma datele cu caracter personal in date anonime pe durata existentei societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Larouz Concept si Larouz Concept Design in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin bifarea casutei ,,Aboneaza-te la Newsletter", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la companiile noastre de grup.

8. Autentificare client

Accesarea acestui site si lansarea comenzii necesita crearea unui cont. Crearea contului si autentificare este obligatorie atunci cand doriti sa faceti cumparaturi pe acest site. Nu este necesara autentificarea pentru a studia oferta de produse. Orice utilizator poate face acest lucru fara vreo restrictie. Contul pe care il deschideti este utilizat pentru a retine datele dumneavoastra, astfel incit la o a doua achizitie sa nu trebuiasca sa completati din nou in intregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera.

Va rugam sa completati cu atentie toate rubricile, deoarece datele eronate pot duce la neonorarea comenzilor. Anumite rubrici trebuie completate in mod obligatoriu. Acestea sunt marcate distinct si fara aceste date comenzile nu vor fi validate.

Avand in vedere ca adresa de e-mail este folosita pentru autentificare, este exclusa posibilitatea inregistrarii a doi utilizatori cu aceeasi adresa de e-mail.

9. PRETURI
Preturile afisate pe www.larouzconcept.ro si www.larouzconcept.com sunt exprimate in RON. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari. Factura va cuprinde si tariful de livrare- cost transport acolo unde exista specificat transportul.Termenul de valabilitate al preturilor si ofertelor este cel mentionat pe site-ul www.larouzconcept.ro si www.larouzconcept.com si la fiecare comanda in proforma. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei sau modificarile efectuate de furnizori, desi noi preferam sa mergem pe preturi accesibile clientilor nostri.

Toate ofertele si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Produsele in promotie sunt speficicate atat ca icon cat si ca pret- avand discount /reducere fata de pretul uzual.

10. Descrierea produselor

S.C. Larouz Concept Design S.R.L. declara pe propria raspundere ca produsele si componentele pe care le vinde sunt produse originale ale fiecarui furnizor. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii-clientii sunt de acord in mod expres ca produsele si componentele originale cumparate prin intermediul acestui site si sunt destinate uzului casnic.

S.C. Larouz Concept Design S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate in site. S.C. Larouz Concept Design S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans - fara a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de catre S.C. Larouz Concept Design S.R.L.  in cel mai scurt timp, in cazul in care Larouz Concept Design nu poate onora comanda.

Cu acordul clientului, S.C. Larouz Concept Design  S.R.L. poate livra un produs similar de o calitate si pret echivalente -aflat in stoc -cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului.In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre S.C. Larouz Concept Design S.R.L.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de S.C. Larouz Concept Design S.R.L., produsele livrate pot diferi uneori usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc... S.C. Larouz Concept Design  S.R.L. declara faptul ca toti producatorii produselor vandute prin intermediul site-ului www.larouzconcept.ro si www.larouzconcept.com - si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Continutul site-urilor www.larouzconcept.ro si  www.larouzconcept.com si anume:texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri- a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii de produse. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. S.C. Larouz Concept Design S.R.L nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute ulterior la produse , insa se fac update-uri la produse atunci cand furnizorul notifica modificarile cu caracter tehnic si nu numai.

S.C. Larouz Concept Design S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora - si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

SC LAROUZ CONCEPT DESIGN SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate datorate din fabricatie insa isi asuma raspunderea schimbarii produselor cu neconformitati, cand sunt semnalate de client in conditiile si termenii afisati sau datorate transportului prin curierat. Larouz Concept Design nu raspunde de diferentele de culoare ale produselor afisate- aceatea depinzand de rezolutia caculatorului, de numarul de pixeli .

Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. Larouz Concept Design S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. Larouz Concept Design S.R.L. de la acest client- in functie de conditiile fiecarei comenzi in parte.

S.C. Larouz Concept Design S.R.L  nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca S.C. Larouz Concept Design S.R.L a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp
b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

S.C. Larouz Concept Design S.R.L  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

11.JURISDICTIE

Orice litigiu aparut intre clienti si SC Larouz Concept Design SRL se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente

12. TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE.
Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.larouzconcept.com se face la momentul incheierii contractului la distanta, respectiv la momentul primirii de catre Dumneavoastra a mesajului/e-mailului prin care va confirmam comanda.
13.LANSAREA COMENZII

COMENZILE se trimit pe e-mail pe adresele de e-mail afisate pe site sau se comanda online direct in shop.

Nu se comanda telefonic - datorita numarului foarte mare de produse si de posibilitati de a configura produsul dorit cat si certitudinea optiunilor produsului configurat de client, insa puteti solicita diverse informatii despre produs telefonic sau pe e-mail.

Pentru onorarea comenzilor si emiterea Facturii Proforme sunt necesare datele complete si reale ale cumparatorilor, respectiv:

PERSOANA FIZICA: serie, nr, CNP, adresa din CI (de  facturare) si de livrare, telefon, e-mail;

PERSOANA JURIDICA: Nr.inmat.( J ), CUI (RO), Cont,Banca, Adresa  de facturare si de livrare, telefon, e-mail.

Conform politicii companiei noastre si conventiei"termnei si conditii" produsele se comanda numai in eshop sau pe email.

NUMAI cu AVANS MINIM 40% din valoare comanda.

-Este CONDITIE OBLIGATORIE atat pentru produsele aflate pe stoc cat si cele care vin pe comanda.

Diferenta se achita la livrarea produsului cu URGENT CURIER sau una din firmele de curierat partenere- ramburs in cont colector.

S.C. Larouz Concept Design S.R.L. isi rezerva acest drept, pentru ca furnizorii produselor solicita plata in avans a tuturor comenzilor.

Plata in avans se poate realiza prin dispozitie de transfer sau ordin de plata, internet banking in baza unei facturi proforme; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Larouz Concept Design S.R.L. la adresa de e-mail comenzi@larouzconcept.ro. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului in conturile noastre - care se confirma catre fiecare client pentry fiecare comanda.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, diferenta va fi restituita imediat clientului.

Daca suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta in momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Livrarea se efectueaza cu companii de curierat specializate si anume Urgent Curier in mod constant sau o alta companie de transport cu care avem contract.

Va recomandam cu caldura serviciile URGENT CURIER- promtitudine, calitate, rapiditate, suport.

 

14. COST TRANSPORT-21 Ron

( chiar daca veti primi un colet sau mai multe colete).

Daca adresa Dvs ( localitatea) nu se afla in aria de acoperire livrari URGENT CURIER- valoare transport se modifica in plus -cu 1 ron per km- in functie de distanta la care se afla localitatea fata de cea mai apropiata baza Urgent Curier .

15. DE RETINUT !!!!!!!

Conform politicii companiei noastre NU SE LIVREAZA PRODUSE CU PLATA LA DESTINATIE-RAMBURS- decat anumite produse din stoc.

Comenzile cu date incomplete sau eronate genereaza anularea (neutilizarea) CUPOANELOR DE DISCOUNT.

Un CNP invalid duce la anularea Cupoanelor de discount - atat a cuponului de discount Zi de Nastere sau Client_Discount si astfel pierdeti discount-urile acordate (reducerile) per client.

Este optiunea fiecarui client de a utiliza cupoanele de discount-uri sau nu.

NEPLATA AVANSULUI-conduce la ANULAREA COMENZII.

16 AVANSUL- este varianta utilizata de majoritatea companiilor din Romania chiar si marile magazine de bricolaje gen BricoStore sau Dedeman care pentru a aduce produse pe comanda (care nu sunt in stoc sau nu sunt uzuale sau se comanda din cataloage) percep un avans care difera de la companie la companie.

Aceasta pentru a nu ramane cu produsul pe stoc si pentru a elimina " clientii nehotarati" sau practicile neortodoxe ale unora...

17 BINE DE STIUT...

Comenzile la firmele si magazinele online inafara granitelor tarii - in alte tari se realizeaza cu plata avans 100%  chiar daca produsul nu este pe stoc si trebuie sa astepti 3-4 saptamani , indiferent de modalitatea de plata aleasa card,paypal....

18 BONUSURI:

La AVANS 60% din valoare comanda- se acorda cadouri diverse sau transportul este suportat de compania noastra in functie de produsele comandate si de valoare comanda se acorda alte bonusuri.

1.CLIENT- cupon discount definit astfel ca si cod-acesta se utilizeaza de catre clientii  a caror comanda depaseste 2000 ron.

-copiati denumirea acestui cupon CLIENT si o lipiti (introduceti) in casuta "Discount Code" la cosul de cumparaturi al comenzii Dvs  in baza caruia vi se acorda un discount de 5% din total comanda, pentru comenzi mai mari de 2000 Ron.

3.TRANSPORT- obligatoriu la plata avans 100% se adauga acest cupon la comanda Dvs - transportul fiind suportat de compania noastra indiferent cate colete va avea comanda Dvs.

-copiati denumirea acestui cupon TRANSPORT si o lipiti (introduceti) in casuta "Discount Code" la cosul de cumparaturi al comenzii Dvs  in baza caruia vi se scade costul transportului din total comanda= valabil pentru comenzi mai mari de 700 Ron


SC LAROUZ CONCEPT DESIGN SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin E-MAIL- cu toate specificatiile si detaliile aferente.

Confirmarea clientului pentru comanda si a proformei emise conform comenzii si Acceptarea de catre client a acestor Termeni si Conditiilor afisate pe www.larouzconcept.ro si notificate in comanda si proforma conduc la validarea si finalizarea comenzii.

S.C. Larouz Concept Design SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Larouz Concept Design S.R.L. care includ: indisponibilitatea ulterioare comenzii la producator, intarzierile datorate furnizorilor,intarzieri datorate productiei la furnizori, greselillor de detaliu datorate furnizorilor, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

SC Larouz Concept Design SRL  isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit,sau livrate gresit si cu neconformitati de la furnizor. livrarea nefiind inca efectuata la client sau nu mai este in oferta curenta a furnizorului sau orice alt motiv care ar influenta comanda, livrarea sau relatia cu partenerii. Larouz Concept Design  nu este obligata sa explice neonorarea comenzilor. dar se obliga sa o notifice la client si de fiecare data clientul a primit motivatia reala  si sa solutioneze toate comenzile

19 CONFIRMARE PLATA AVANS:

Avem Rugamintea de a se Confirma plata avansului in ziua EFECTUARII  platii pentru a putea integra comenzile speciale ale clientilor in timp real in transporturile noastre regulate cu comenzi de stoc.Dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Larouz Concept S.R.L. la adresa de e-mail comenzi@larouzconcept.ro sau notificate pe e-mail si confirmate de Larouz Concept in momentul in care suma este in contul nostru.. Aceste comenzi vor incepe a fi procesate numai dupa incasarea avansului. Se notiifca fiecare client pentru confirmare pimire avsns si i se trimite factura de avans pe email

20 Termen Livrare:

Termenul de livrare va fi estimat si notificat pentru fiecare comanda  si  notificat din nou dupa plata avansului fiecarei comenzi, care poate sa fie mai tarziu decat data emiterii proformei si care se poate modifica fata de data initiala lansata, datorita furnizorilor , productiei la furnizor, perioade de sarbatori legale in care nu se lucreaza sau de transport.

Furnizorii lucreaza numai pe productie - fiecare avand termene diferite pentru productie si livarere- livrarea efectuandu-se doar cu companiile de transport ale furnizorilor insa agreate de noi cu care au contracte si conditii specifice fiecarui furnizor. Termenul de livrare initial fiind dependent de productie si transport se poate modifica pana la 8-12 saptamani - daca un model, o culoare. o familie nu intra in productie in timpul specificat initial, daca sunt sabatori legale in aceasta perioada.

Data confirmarii platii avansului efectuat de client la noi in cont poate sa modifice termenul de livrare initial- data la care incepe procesarea comenzii si lansarii posibile unui nou termen de livrare.

Fiecare comanda va primi termen de livrare  la data confirmarii avansului care poate fi cel initial sau un alt termen de livrare care se poate modifica datorita unor factori independenti de noi- productie,transport,vreme....fiecare modificare este notificata catre client si fiecare situatie rezolvata cu fiecare client.

O data lansata comanda si acceptare termeni si conditii si plata avans - de catre clietn implica acceptarea acestor modficari.

La livrare comenzii catre client de catre compania de curierat este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptata de S.C. Larouz Concept Design S.R.L..AWB- tinand loc de confirmare comanda fara neconformitati.

Daca nu este gasit la adresa de livrare si nu raspunde la telefon - clientul va fi contactat si notificat pe e-mail pentru a putea receptiona comanda.

Produsele pot fi amanate la livrare de catre clienti numai cu acordul furnizorului dupa ce a fost instiintat - comanda poate ramane in asteptare- custodie in sediul curiratului timp de 10 zile dupa care se va returna la sediul furnizorului .In cazul solicitarii retrimiterii comenzii aceasta se va efectua cu plata unui nou transport.

In cazul prezentei neconformitatilor la produsele comandate- sparturi, defecte de fabricatie... solicitam Clientilor sa notifice furnizorul pe mail si cu photo la momentul receptiei coletului de la curierat - a neconformitatilor  produselor pentru a putea fi rezolvate in timp util  problemele aparute de la si in timpul transportului.

21 LIVRAREA:

 • Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii. Fara a ne obliga contractual, incercam sa initiem livrarea in 3-5 zile lucratoare de la confirmarea avansului in contul nostru  si tinand cont daca e weekend la mijloc.

Livrarea se efectueaza cu compania de curierat URGENT CURIER - sau una din companiile de curierat partenere cu care avem contracte.

Notificarile de trimitere a coletelor se efectueaza cu o zi sau doua inainte de livrare pe e-mail precizandu-se nr. AWB, numarul de colete si compania de curierat.

Daca exista plata ramburs se specifica suma ramburs conform facturii de diferenta emise care insoteste comanda/coletele.Solicitati facturile pentru toate comenzile / produsele achizitionate.

Coletele sunt etichetate cu datele de identificare a clientului - numar de telefon si suma ramburs-plata in cont colector si cu etichete specifice produselor fragile livrate cat si cu datele de identificare ale furnizorului si etichetate standard cu Etichete Urgent Curier sau compania spre care optam.

La primire comanda/colete clientul este obligat sa verifice marfa daca este conform standardelor de calitate si sa notifice furnizorul in timp real imediat duoa receptie produse sau daca  sunt probleme la receptie - se trimite pe e-mail -PV / Notificare  si photo cu neconformitatile comenzii/ produselor- pentru a putea rezolva in timp real fiecare problema.

22.POLITICI DE RETURNARE

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile de la livrare produs, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de e-mail office@larouzconcept.ro pentru SC Larouz Concept Design SRL si vor fi luate in considerare doar FORMULAR DE RETUR cu datele completate - cont si banca confirmat de noi ca a fost receptionat sau email cu date datele necesare retur confirnmat de noi.

Neconfirmare de catre noi a primirii formularului de retur sau email cu datele necesare retur - nu conduce la efectuare retur in timp real ( veavand datele necesare retur).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, manipulare,deteriorare ,uzura etc.).Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

Deteriorarea produselor sau a ambalajelor duce la refuzarea returului.
In cazul in care ambalajul este deteriorat astfel incat nu mai poate fi achizitionat nici ca second-hand, sau lipsesc accesoriile respectivului produs, vom reexpedia produsul catre client, pe cheltuiala acestuia.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii acestora si nu mai devreme de 7 zile.

Returnarea produselor poate fi solicitata in urmatoarele situatii:

- Nu corespund specificatiilor de pe site-ex.- alt model, alta culoare sau alt produs

- Prezinta neconformitati

- Au fost livrate gresit

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE  in urmatoarele situatii:

 • Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile si SC Larouz Concept Design SRL isi rezerva dreptul sa refuze denuntarea unilaterala a contractului de catre consumator=client daca produsul nu se afla in aceeasi stare in care a fost receptionat (ambalaj sigilat, produs nou- respectiv nefolosit, in stare perfecta de functionare, fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.)
 • Produse fara ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, manipulare,deteriorare ,uzura etc.
 • Produse aduse pe comenzi speciale, configurate pentru client diferite de produs standard de catalog
 • Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata produsului si semneaza de primire, aceasta plata si semnare de primire a produsului considerandu-se acceptarea a termenilor si conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, in conditiile in care exista  o comanda scrisa si trimisa de clientul parte in contract pe e-mail sau direct in shop comanda.
 • Prevederile prezentei legi sunt aplicabile numai clientilor ale caror produse sunt livrate prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru, sau comenzile, implicit telefonice, care au fost transportate si livrate de catre firma noastra nu sunt considerate comert la distanta.
 • Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile in cazul comenzilor speciale (importuri speciale inafara comenzilor de stoc) in care clientul plateste avans integral sau partial pentru produsele comandate, iar acestea (produsele) sunt importate special pentru clientul in cauza, la dorinta, indicatiile si comanda ferma a acestuia. In cazul in care clientul doreste returnarea produsului sau renuntarea la acel import special, solicitand returnarea avansului platit deja (avans integral sau partial), acesta (clientul) isi asuma plata integrala a acelui produs catre SC LAROUZ CONCEPT DESIGN SRL, sub forma de daune - interese, in termen de 5 zile lucratoare de la data solicitarii sale sau poate primi contravalaore produs /comanda ( minus cheltuieli de transport tur-retur si comisioane bancare) numai la vanzarea produselor catre terti-alti clienti.
 • Daca produsele intarziate din comenzi - datorate exclusiv furnizorilor nu se pot onora in termene de 90 de zile sunt notificate la client , si daca nu opteaza clientul pentru alte produse echivalent valoric sau modele similare se trimite notificare clientului si in termen de 30 de zile se returneaza contravaloarea acestui produs.
 • Invocarea necunoasterii produsului, specificatiilor produsului sau utilitatii produsului de catre client, sau necunoasterea politicii de vanzare si colaborare cu companiile noastre NU obliga SC Larouz Concept Design SRL la primirea -returnarii nici unui produs vandut sau returnare comanda speciala decat in conditiile specificate. SC larouz Concept Design SRL nu isi asuma nici o raspundere in astfel de cazuri invocate de clienti si NU primeste produsele inapoi din aceste cauze.
 • facem schimb de produse atunci cand produsele au fost comandate din stoc - cu un produs echivalent valoric care se afla in stoc.
 • returul produselor se efectueaza numai cu compania de curierat Urgent Curier cu care au fost livrate produsele dupa ce a fost trimisa solicitare de retur completand formular de la Modul Livrare- cu toate informatiile necesare aferente acestui formular.Completarea si expedierea acestui formular implica pentru client informarea, cunoasterea si acceptarea termeni si conditii si politica de vanzare -colaborare si retur ale companiilor noastre.
 • se receptioneaza produsele, se verifica si daca se inscriu in conditiile de retur conform solicitarii se va returna suma echivalenta retur- din care se scade transport tur-retur si comisioane bancare si diferenta se plateste in cont clientului in termen de 30 zile sau in termenii specificati mai sus in functie de tipologia produs retur.
 • sau se schimba produsele cu produse echivalent valoric comanda - cu conditia ca produsele solicitate sa fie in stoc sau chiar mai mari valoric si clientul plateste diferenta.
  RECLAMATII
  Reclamatiile dvs privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la adresa e-mail: office@larouzconcept.ro cu photo atasat daca exista neconformitati sau completati formularul de la Modul Livrare completand toate campurile corect.
 • S.C. Larouz Concept Design S.R.L isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare. Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor in vigoare.
 • Refuzul primirii comenzilor de catre client in termen de livrare afisat in site -respectiv a produselor care necesita comanda si productie la furnizor sau personalizare produse si care se achita in avans a furnizor duce la pierderea avansului de catre client si produsele raman in stationare la furnizor pana la ridicarea de catre client a comenzii si achitarii diferentei de comanda
 • Refuzul de a primi parte din comanda ( in conditiile primirii partiale de produse din comanda) pentru produsele care necesita comanda si productie la furnizor sau personalizare produse si care se achita in avans a furnizor- ne reerva dreotul sa solicitam daune pentru prejudicii materiale.

Speram ca toate aceste informatii sa va ajute sa comandati usor si cu placere de pe shopul nostru- MAGAZN ONLINE LAROUZ CONCEPT DESIGN.

Echipa LAROUZ CONCEPT DESIGN va multumeste ca ati devenit Clientii si Partenerii nostri!


YzMxO